Diensten

CaZun Teksten is opgericht in 2013 en heeft sindsdien een variatie aan opdrachten uitgevoerd, van het schrijven van nieuwsbrieven, redigeren en corrigeren van websiteteksten, artikelen, brieven, scripties en een boek.

U kunt bij CaZun Teksten  terecht voor onderstaande diensten:

Nieuwsbrieven
Heeft u een eigen bedrijf of bent u lid van een vereniging en wilt u graag een periodieke nieuwsbrief uitbrengen? CaZun Teksten neemt u werk uit handen door voor u de teksten te verzorgen. Afhankelijk van uw wensen kunnen de items door CaZun Teksten verzameld en geschreven worden, of u levert teksten/steekwoorden aan die CaZun Teksten eventueel aanpast of verder uitwerkt.

Websites
Wilt u een eigen website opzetten, maar bent u er nog niet helemaal uit wat betreft de teksten? CaZun Teksten denkt met u mee om te achterhalen wat het doel en de doelgroep van uw website is, om daar vervolgens de teksten zo goed mogelijk op af te stemmen.

Corrigeren/redigeren van teksten
Heeft u een (website)tekst geschreven, maar twijfelt u over de spelling en grammatica? CaZun Teksten loopt de tekst voor u na en zorgt voor de juiste spelling en grammatica. Op verzoek kan de tekst ook worden aangepast met betrekking tot stijl en zinsopbouw. Teksten kunnen zowel door ondernemers als door particulieren aangeleverd worden. Voor particulieren kunnen bij CaZun Teksten onder andere scripties, portfolio’s en essays geredigeerd worden.

Opstellen van brieven
Heeft u moeite met het schrijven van (officiële) brieven, zoals een klachtenbrief of een sollicitatiebrief? Afhankelijk van uw wensen, kan CaZun Teksten u adviseren over de opzet en stijl van de brief, of CaZun Teksten kan de brief volledig voor u schrijven. Ook correctie van een door u geschreven brief is uiteraard mogelijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*